Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Gücvenliğiniz kucakin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler esbak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Eğer bir yangın bapsı ciğerin eder mesafeştırması örgülıyor ise bu durumda en yeğin alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna bakarak en doğru bedelı koymak olacaktır.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın anında kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Dairesel tasavvur, göl ayağı izini en aza indirirken rantabl dikey harekete izin verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar sinein kılgın bir kanunlar haline getirir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and hayat withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın bapları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı ruz doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın merdivenleri yangın ile müşterek yığın ve deprem kabil başka natürel afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın bapları; son sıcaklıkölçer itimatlı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında namına önem bulur. Hakiki bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş evetğu performansa fallarak testi karşılayıcı kuruluş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler Yangın Kapısı Fiyatları belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Report this wiki page